‘Dones del món’: un cor femení per a cantar, ballar i tocar cançons d’aquí i d’arreu del món

Una altra novetat de l’oferta pel curs 17/18 és la creació d’un cor de dones que hem anomenat ‘Dones del món’. Després dels tallers per a nadons del curs passat, algunes mares van proposar poder seguir tenint un espai musical de cara el curs vinent, però sense els menuts, que ja han anat creixent. Així doncs, des de l’EMM de Palau ens fa molta il·lusió emprendre aquest viatge i poder engegar aquest cor, que de moment està tenint molt bona acollida!

Les ‘dones del món’ aprendrem cançons d’aquí i d’allà, les ballarem i les tocarem. Un espai obert i divers,  on el cant, la dansa i la percussió seran els ingredients d’aquest punt de trobada de noies, dones, mares i àvies del poble amb ganes de fer-se sentir!

PROFESSORA: Mireia Aguiar

HORARI: Dilluns a les 19:15 h (a partir del 18 de setembre)

MATRÍCULA: 16,5 euros.

QUOTA MENSUAL: 16,5 euros.

Si vols inscriure’t només cal que omplis el FORMULARI de matrícula i ens l’enviïs. (Dins l’oferta formativa només cal marcar Cor d’adults)

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest correu: info@emmpalau.cat

2017-07-25T10:40:27+00:00

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies