Torna el Club de l’Ukulele!

Pel curs 17/18 tornarem a obrir les portes del Club de l’Ukulele! Aquesta guitarreta hawaiana de quatre cordes, lleugera i fàcil de tocar, s’ha posat de moda entre els grups indie dels últims anys. I no és extrany, qualsevol edat és bona per a començar i fer els primers acords és molt fàcil! Al club de l’Ukulele aprendrem a tocar a partir de cançons conegudes, i aprendrem a cantar-les i acompanyar-nos amb ell. Per les primeres sessions no cal tenir instrument, anima’t a probar-lo i a treure el hipster que portes dins!

 

Professor: Enric Gómez

Horari: Dilluns a les 18:30 h

LLoc:  Seu de l’EMM (Escola Matagalls)

Quota mensual: 19, 50 euros. (19,50 euros de matrícula)

 

 

2017-08-12T10:28:04+00:00

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies