El curs vinent, l’escola de música oferirà tallers musicals a l’escola Fontmartina. A petició de l’Ampa, hem preparat tallers musicals trimestrals per a nens i nenes a partir dels 5 anys. Aquests seran els tallers pel curs 17-18:                                                                                                                                                                                                                               

 1r Trimestre: ‘SoundPainting’ El soundpainting és un llenguatge universal de signes que serveix per a conduir música improvisada. Des de ben petits es pot començar a treballar amb instruments de plaques, de petita percussió i amb la mateixa veu, tot fomentant el gust per a la improvisació, el treball gestual i l’atenció. Des d’un plantejament totalment lúdic, es pretén obrir un espai de creació sonora on l’error no existeix.

 

 

2n Trimestre: ‘Musiquem un conte’ A partir d’un conte triat pels nens i nenes, construïrem una composició on hi treballarem cèl·lules, rítmiques, melòdiques, timbres diferents i ho relacionarem amb la paraula, amb les accions, espais o emocions que apareguin al conte.

 

 

3r Trimestre: Petits grans compositors Taller creatiu de composició de cançons, on la lletra sorgeix dels centres d’interès dels alumnes i aprendrem a fer un acompanyament instrumental al mateix temps que les cantem.

 

 

QUOTA MENSUAL: 29,50 euros. Els tallers musicals de la fontmartina són oberts a tothom. Pels alumnes de l’escola de música que ja cursen el programa de Primer Contacte o formació Bàsica aquests tallers seran gratuïts.

HORARIS: Dimarts i dimecres a les 16:30 h. Les sessions seran de 45 minuts. De cada taller se’n farà una petita performance/concert, al final de cada trimestre.

INSCRIU-TE AQUÍ!

I PER LES ALTRES EDATS?: Pels alumnes de 3 anys, s’ofereix Música en Família a la seu de l’EMM (edifici de l’escola Matagalls), pels alumnes de 4 anys s’ofereix Música i Moviment 1, que el curs vinent iniciarà el projecte MusicHandbol, es farà a l’escola Fontmartina els divendres a les 16:30 h sempre que hi hagi prou alumnes inscrits. La matrícula per a música i moviment es fa a través del formulari que et pots descarregar a aquest mateix web. per a qualsevol dubte, contacta’ns!