Per aquest curs que comença tenim noves propostes que volem compartir amb vosaltres.

PALAUTUKADA

A la Palautukada tothom hi té cabuda! Si vols participar a les actuacions de gran format que durem a terme durant la temporada 21/22, només cal que facis la inscripció AQUÍ.

TALLERS DE CURTA DURADA DE TARDOR

Tres propostes per diferents edats i motivacions. Pots inscriure’t AQUÍ.

– MÚSICA AMB NADONS (0-2 anys): taller pels qui vulguin tenir un primer contacte amb la música d’una manera vivencial, mitjançant les sensacions que aquesta produeix i afavorint la comunicació amb els nadons.

8 sessions (a partir del 24 de setembre) divendres de 10h a 10:45h (a Can Rahull)

 

 

 

 

 

– VENT EXPRÉS: Enguany l’Escola ofereix la possibilitat de poder aprendre un instrument de vent (clarinet i saxòfon) i poder participar en alguna de les activitats proposades des de l’Escola.

Dimecres de 19.15 h a 20.15 h
Dates previstes: 15/09, 22/09, 29/09, 06/10

 

 

 

 

CANTAR EN FAMÍLIA (infants a partir de 6 anys i adult): Pensat per infants i adults amb ganes de cantar. Un espai de trobada amb altres famílies que vulguin descobrir la veu i totes le seves possibilitat. S’ofereix l’oportunitat de cantar i connectar emocionalment a través de la música i la veu, compartint l’aprendre entre adultes i infants. Aquest taller de curta durada desembocarà amb la tradicional cantada d’hivern a la plaça el 23 de desembre.

8 sessions (a partir del 27 d’octubre) els dimecres de 19.15 a 20.15h (a la seu de l’EMM)

 

 

 

ASSAJOS OBERTS DE TARDOR

Els assajos oberts són un espai obert a tothom qui vulgui formar part d’agrupacions musicals que actuaran en diferents activitats culturals que es duran a terme al poble durant el curs. Ets pots inscriure AQUÍ.

Les dues activitats previstes aquesta tardor són:

  • Xaranga del “Teka i tragu”:

Per l’Aplec del Remei, vine a participar al passacarrers pel centre de la vila, un cercatasques per a tota la família: música festiva, bon menjar i bon beure!

Assajos divendres 17/9, 27/9, 1/10, 8/10 de 18 h a 19:30 h

Assaig general: 9/10 matí

Actuació: 9/10 tarda

– Instruments de vent: cal disposar de l’instrument i tenir-ne nocions bàsiques. (petits i joves, almenys 2 anys d’experiència)

– Instruments de percussió: places limitades per ordre d’inscripció.

 

  • Ballada de gegants:

Vine a formar part de la tradicional cercavila amb en Guillem i la Gueraua! Prepararem un ball inèdit original per fer ballar els nostres gegants!

Assajos dimarts 14/9, 21/9, 28/9, 5/10 de 20 h a 21 h

Assaig general: divendres 8/10 de 18 h a 19:30 h

Actuació: 10/10 matí

– Gralles: cal disposar d’instrument i tenir-ne nocions bàsiques

– Instruments de percussió: places limitades per ordre d’inscripció.