Un any més, amb l’arribada del bon temps, des de l’EMM de Palau ofertem interessants tallers adreçats a públics ben diversos i que creiem que poden tenir bona acollida al poble. Per a que siguin viables, hem d’arribar a un mínim d’assistents. Per això us en fem cinc cèntims i us animem a participar-hi i a fer-ne difusió!

MÚSICA PER A NADONS

Espai de gaudi i experimentació musical pensat especialment per a nadons de 0 a 3 anys i les seves mares i pares. A partir de la pedagogia d’Edwin Gordon, treballem  des de la connexió entre el vincle mare/pare-nadó i l’emoció que ens produeix l’univers sonor i la música des d’una perspectiva multisensorial.

8 sessions de 45 minuts. Del 19 d’abril al 7 de juny

Dimecres 11:30 h

Lloc: Can Rahull

Tarifa: 29,5 € (cada 4 sessions)

INSCRIU-TE AQUÍ!

 

 

TALLER DE TABALERS I GRALLERS

Curs d’iniciació i perfeccionament del toc de caixa i a les tonades de gralla per a tabalers de cercavila. Coneixerem el repertori bàsic i l’ampliarem amb nous ritmes i melodies. Amb la complicitat de la Colla Gegantera de Palau, busquem gent amb ganes d’incorporar-se a la colla per tal de fer créixer i consolidar el grup.

8 sessions de 60 minuts. Del 19 d’abril al 7 de juny

Dimecres a les 18:15 h

Lloc: EMM de Palau.

Tarifa: 29,5 € (cada 4 sessions)

INSCRIU-TE AQUÍ!

 

 

TALLER DE CANT DE GLOSA

La glosa és una tècnica de cançó improvisada pròpia dels territoris de parla catalana que s’ha recuperat en els darrers anys que ens permet crear un estret lligam entre la improvisació verbal i musical. Una experiència creativa que es fa en grup i cada dia te més adeptes. L’objectiu és consolidar un grup promotor del cant de glosa a Palau que tindrà la seva presentació al Sopar de Glosa del Festcarrer. Amb la col·laboració de Cor de Carxofa.

8 sessions de 60 minuts. Del 19 d’abril al 7 de juny

Dimecres a les 19 h

Lloc: Bar de l’Esplai

Tarifa: 29,5 € (cada 4 sessions)

INSCRIU-TE AQUÍ!