Durant aquest temps de confinament hem pogut constatar la importància de posar a l’abast eines d’expressió artística als infants com un dels pilars del seu creixement personal i del seu treball emocional.
Per això des de l’EMM treballem per fer accessible la vivència musical a tota la ciutadania amb una oferta formativa diversificada,  la consolidació  de projectes de Música Comunitària als centres educatius del municipi i la convocatòria d’ajuts per a la formació musical.
Avui iniciem el període de preinscripció 20/21. Aquest proper curs necessitem recollir i atendre, amb més antelació que mai, els interessos dels nous alumnes i les seves famílies per tal de poder organitzar amb temps els grups, l’oferta instrumental i la gestió dels espais, que vindran condicionades per les instruccions de prevenció que ens marqui el Departament d’Educació.
Entre les novetats més importants, dir que l’activitat a l’Escola es durà a terme durant els dimarts, dimecres i dijous i que, des d’aquest curs, els alumnes de 7 anys començaran iniciació a l’instrument. Pots consultar l’OFERTA EDUCATIVA i accedir a tota la informació per fer la PREINSCRIPCIÓ 20/21
Podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic info@emmpalau.cat o al telèfon 646 913 850 (horari d’atenció: de dilluns a dijous de 10h a 13h i de 16.30h a 20h).
Amb moltes ganes de retrobar-nos i fer música junts, aprofitem per compartir-vos aquest vídeo que hem realitzat durant aquests dies l’equip.
Visca l’Escola dels somiatruites!