Durant aquest mes de juliol hem estat treballant de valent per a poder fer créixer l’oferta instrumental de cara al curs vinent, incorporant el vent metall (trompeta, trombó, bombardí i tuba) i la corda fregada (violí). Després de tancar el primer període de matrícula ara toca donar a conèixer les places disponibles per a omplir-les, fent especial èmfasi en les vacants d’iniciació als instruments de vent. Clica aquí per a consultar l’oferta de places d’instrument disponibles pel curs 19-20!

Durant aquest estiu. engeguem la campanya #BUFA! per a engrescar a nens i nenes del poble a començar a tocar la trompeta, el trombó, el clarinet, el saxo i la flauta travessera. L’objectiu és ambiciós: durant els propers 4 anys crear la Palau Bandaband! Una banda intergeneracional que ha de sortir al carrer a animar les festes del poble. Ampliarem el banc d’instruments per a poder oferir-los en préstec als alumnes que comencin.

_Durant l’Agost: comunicació de places vacants i reserva de plaça a les classes obertes del setembre. Reserva aquí la teva classe de prova!

_9 de setembre a la tarda: tastet d’instruments a la plaça Major.

_Del 16 de setembre al 2 d’octubre, primeres classes de prova gratuïtes.

Us hi esperem amb ganes!