Com cada curs, amb l’arribada de la primavera, des de l’EMM de Palau ofertem tallers de curta durada, sempre ben atents a les necessitats i les demandes de la ciutadania. Enguany programem de nou l’intensiu de gralla, iniciem un taller d’iniciació i aprofundiment bàsic a l’harmonia i un taller de Roda d’instruments per alumnes que volen començar a tocar el curs vinent. Els tallers només es duran a terme si hi ha un mínim d’inscripcions, així que les persones interessades, feu-ne difusió!

Inscripcions obertes fins el 26 d’abril. Places limitades!

HARMONITZA’T 

Toques algun instrument? Et trobes perdut a l’hora de buscar els acords o composar? T’agradaria entendre el com i perquè sonen tan bé aquelles cançons que tant t’agraden? Doncs aquest taller va adreçat a tu!

Taller d’iniciació i aprofundiment a l’harmonia i a la consciència auditiva. Adreçat especialment a joves i adults que ja toquen un instrument i volen entendre com es construeixen els acords i la seva relació entre ells.

Horari: Dilluns de 20 h a 20:45 h

del 29 d’abril al 17 de juny

Professor: Enric Gómez

Quota mensual (Cada 4 sessions): 29,50€

Inscriu-te omplint el següent FORMULARI

Roda d’instruments

Estàs pensant en iniciar-te a l’apassionant món de l’instrument el curs vinent?

Vine a descobrir l’instrument que més t’agrada. Farem tastets de tots els instruments que tenim a l’escola per què en tinguis una primera impressió i t’ajudem a decidir. Adreçat a alumnes que el curs vinent volen començar a fer instrument (Formació Bàsica) a partir de 7 anys.

Horari: Dijous de 18:30 h a 19:15 h

Del 9 de maig al 20 de juny

Professor: Carles Pedragosa

Quota mensual (cada 4 sessions): 29,50€

Inscriu-te omplint el següent FORMULARI

INTENSIU DE GRALLA

Grallers i gralleres del Baix Montseny, si teniu ganes de perfeccionar la vostra tècnica amb la gralla i poder compartir un matí amb una mestra grallera de luxe, no podeu faltar a l’intensiu de gralla que hem organitzat per aquest curs. Adreçat a persones que ja han fet un primer contacte amb la gralla i amb ganes de  poder fer un salt endavant amb la tècnica i la sonoritat. A última hora convidarem als tabals per a tocar plegats!

Horari: Dissabte 15 de juny de 10 h a 14 h a la seu de l’EMM (edifici escola Matagalls)

Professora: Sònia Arias

Preu: 29,50€

Per inscriure’t omple el següent FORMULARI